Asociatia Selecta Profesional este o organizatie ce are ca obiect de activitate formarea profesionala. Asociatia este prezenta pe piata inca din anul 2005, iar in decursul anilor s-a remarcat prin seriozitate si profesionalism avand la activ sute de absolventi care profeseaza in domeniile in care s-au specializat. Organizatia are ca scop principal formarea de forta de munca, pregatirea atat teoretica cat si practica a absolventilor astfel incat cursurile noastre sa-i pregateasca adecvat pentru urmatorul loc de munca.

about image

Despre

Asociatia Selecta Profesional este o organizatie ce are ca obiect de activitate formarea profesionala.

Asociatia este prezenta pe piata inca din anul 2005, iar in decursul anilor s-a remarcat prin seriozitate si profesionalism avand la activ sute de absolventi care profeseaza in domeniile in care s-au specializat.

Organizatia are ca scop principal formarea de forta de munca, pregatirea atat teoretica cat si practica a absolventilor astfel incat cursurile noastre sa-i pregateasca adecvat pentru urmatorul loc de munca.

Cum putem face cunostiinta?

01

PASUL 1

Alege un curs din portofoliul nostru.

02

PASUL 2

Intocmeste dosaul de inscriere, asigura-te ca toate documentele sa fie valabile.

03

PASUL 3

Vino cu dosarul tau la unul dintre sediile noastre din Timisoara sau Deva.

04

PASUL 4

Dupa ce dosarul tau a fost admis, bucura-te de o experienta educationala de inalta calitate la Asociatia Selecta Profesional.